Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Brindusa in Curcan, 2 Ian 2010 | 18285 vizualizari
rivka 1
si ce bine arata pireul ala...
Teo 1
am primit si eu un curcan de Anul Nou si maine il oun la cuptor urmandu-ti reteta ,sa vedem ce iese.
Brindusa 1
Ai grija ca timpii de coacere sunt pentru bucati de curcan daca folosesti curcanul intreg, timpul e mai mare.
Brandusa ,mi-a iesit o friptura f. gustoasa si cu un gogosar umplut alaturi...abia mai respir.
ma bucur mult ca ti-a placut si ca a iesit bine. si noi tot cu muraturi am mancat
Oana 1
Mmm, ce minunatie trebuie sa fie!! O trec la favorite
mihaelar63 1
teo , adica cum e gogosarul ala umplut? despre ce e vorba ? eu am pus pe iarna reteta de la bunica , aceia la cuptor ,ma gandeam ca merg umpluti cu pireu sau orez .
poate e vorba de gogosari umpluti cu varza rosie sau cu struguri si murati. Eu la asta m-am gandit...
dedairis 1
Arata super bine..eu tocmai cautam o reteta de curcan..si asta mi se pare deliccioasa Diseara am la meniu friptura de curcan
adry88 1
Bya Ralu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
pe 18.01 la 10:02
pe 17.01 la 16:57
pe 17.01 la 11:04
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
christyansen
MotanLaOale
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!