Fricandou rulat in aluat

de Sidy in Porc, 27 Aug 2011 | 14353 vizualizari

COMENTARII (32)

marianascarlat 1

01.05.2013, 19:47

madi_marin 1

01.05.2013, 20:21

suuuper!

sebirizescu 1

01.05.2013, 20:54

babi5 1

01.05.2013, 20:55

feliciacristea46 1

12.09.2013, 18:09

ce inseamna fricandou ? alta denumire are ?

Sidy 1

13.09.2013, 08:00

FRICANDÓU, fricandouri, s.n. Tranșă groasă de carne, din mușchiul interior al pulpei de vițel....sau porc

electra107 1

03.01.2015, 18:52

Eu am facut din piept de curcan si a iesit delicios. Mai intai am pus rulada de carne putin in tigaie cu un strop de ulei apoi am lasat-o putin sa se raceasca am invelit-o in foietaj si am bagat-o la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]