Foietaj de casa (cu unt)

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2013 | 17363 vizualizari

COMENTARII (15)

Lia_ 1

07.11.2013, 07:43

Ole! Favorite .
Da, tot ce e bun ingrasa

adela_64 1

07.11.2013, 07:44

Daaaa, si eu fac acest aluat. Putin diferit. Eu pun 250 gr. de unt cu 82% grasime. Il intind tot odata pe aluat si impachetez in sistem plic. Se tine la frigider 30-40 de minute. Apoi il intind si il impachetez tot asa.Il pun iar la frigider si repet operatiune de 3-4-5 ori, in functie de timp sau chef. Cu cat il impachetezi de mai multe ori cu atat se va infoia ca cel din comert si gustul, exact cum ai spus si tu este foarte bun. O zi buna

Merisor 1

07.11.2013, 07:49

Super, eu am altfel de reteta, dar o voi incerca si pe a ta

deyutzky 1

07.11.2013, 08:07

super!!

_Alina_ 1

07.11.2013, 08:14

Grozav!

Giana 1

07.11.2013, 08:24

Voi incerca si eu

MotanLaOale 1

07.11.2013, 08:31

babi5 1

07.11.2013, 08:41

Bun tare

Constelatialeu 1

07.11.2013, 10:00

anca_rm 1

07.11.2013, 10:24

la favorite cu ea

Lau 1

07.11.2013, 10:44

laura_n 1

07.11.2013, 11:08

bravoo,Clau

RoXx 1

07.11.2013, 12:50

Dana_Retetegg 1

07.11.2013, 13:28

Rocsi 1

07.11.2013, 15:27

Imi imaginez ca este mult mai bun decat cel din comert

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

ieri la 20:34

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pateuri cu branza din aluat de foietaj facut in casa