Foi cu crema de vanilie

de aziz in Dulciuri, 2 Iun 2012 | 15232 vizualizari

COMENTARII (53)

nuky 1

04.06.2012, 11:37

Buna, as dori sa fac si eu aceasta praji foarte interesanta.Dar te rog explica mai clar cum se face aluatul.Se taie in 12 patrate mai mici si vad ca ai eliminat patratele din varfurile opuse.Eventual numeroteaza-le pentru o intelegere mai buna.Cu stima, violeta.nuky

Alinutza80 1

04.06.2012, 13:29

Zamfira 1

04.06.2012, 13:32

aziz 1

04.06.2012, 13:53

nuky patratelele nu sant eliminate sant aduse la mijloc si continui pana obtii un patrat impaturit sau uite Dia este mult mai explicita http://www.bucataras.ro/retete/tort-cremsnit-29543.html

aziz 1

04.06.2012, 13:54

feliciacristea46 1

04.06.2012, 15:43

dar nu aispus nimic cum asamblezi prajitura, ordinea si finisarea !!!! atata munca !

aziz 1

05.06.2012, 08:09

foaie-crema-foaie-crema-foaie crema... ultimul strat este foaie peste care se toarna glazura .........o zi cu soare va doresc!!!!pt a va usura munca apelati la foile din comert sau aluatul din comert....

diaconta 1

05.06.2012, 08:49

Lasa tu Aziz sa faca si ele foile,ce numa' noi sa ne muncim,ele sa ia de-a gata?
hai ma ca's mai bune alea facute in casa

LUK 1

05.06.2012, 15:39

ce de munca Mona!da sunt sigura ca e delicioasa.si imi place si glazura de pe praji.Salvez si eu reteta

LUK 1

05.06.2012, 15:42

hmm..da mai am o intrebare..cum stii ca sunt coapte foile daca le acoperi?

aziz 1

05.06.2012, 18:53

dia mea draga daca doamna le prefera de la patiserie ...eu cand n-am ce face mai fac o foaie

aziz 1

05.06.2012, 18:55

Luk draga tragi cu ochiu din cand in cand si cand sant rumenele poate marginile chiar maronii sant de scos ,la mine chiar marginile au iesit crocante bine iar in mijloc unde a fost greutatea erau putin de tot coapte asa ca am ridicat tava si am lasat descoperit inca cateva minute pana s-au bronzat si pe mijloc

RuxyRux 1

05.06.2012, 19:09

Exceptionala prajitura Azizuletule! De nota 20000..... bravo pentru rabdare si pentru munca...parca e bratara de aur?

diaconta 1

05.06.2012, 19:11

No ashea Azizule,imi place despre tine)
daca faci prea multe foi,sa-mi trimiti si mie

aziz 1

05.06.2012, 19:34

gata dia o foaie mie una tie .....

aziz 1

05.06.2012, 19:35

rux nici nu trec pe langa bunataturile iesite de pe mana ta

RuxyRux 1

05.06.2012, 19:47

Mona...nu-i asa!... le faci pe toate minunat!

aziz 1

05.06.2012, 20:09

Poliana 1

06.06.2012, 08:45

Foarte foarte bine arata, si cred ca e ffoarte gustoasa!

aziz 1

06.06.2012, 10:50

LUK 1

08.06.2012, 12:43

am inteles.Greutatea o asezi ca s anu se umfle foile prea tare?presupun ca asa ies mai egale..

aziz 1

08.06.2012, 13:59

exact ada ,greutatea o folosim sa nu se umfle foile; stii foile trebuie sa fie ca la palmierii din foetaj asa crocant...de egal ar trebui sa iasa asa dar cand ridici greutatea pe mijloc fiind putin albicioasa o mai lasi cateva minute pana se rumeneste se poate umfla putin si atunci se deformeaza si foaia ,dar nu-i bai ca se indreapta pe urma.

Alina26 1

12.04.2013, 15:39

georgya28 1

15.06.2013, 08:26

foarte bine arata!!nu inteleg cum fac crema .eu am amestecat o data frisca cu puding fiert si racit si mi s-a taiat!! frisca lichida o amestec cu puding fiert si racit si apoi o mixez?

babi5 1

15.06.2013, 17:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuci si visine (din visinata)