arata bine, imi place eu am mancat foccacia la un restaurant dar era adevarata foccacia adica era goala pe dinauntru cu bucuioc si se vedeau urmele de deget pe ea adica gaurile alea cred ca era facuta in cuptor dala de pizza habar nu am, oricum era super tot ma tin sa fac si eu foccacia acasa dar nu stiu cum imi va iesi
da, adevarata foccacia din ce am citit si eu este simpla cu cimbru si ulei de masline, este o paine italiana, care nu trebuie sa depaseasca 2 cm inaltime, insa adaptam si noi dupa gusturile noastre
e f buna Dana...si cea de aici, italieneasca e superrr...se papa goala.... ....dar cum ziceai, adaptam dupa gusturi....si eu am facut cu pancetta ....si mai e aiic o bunatate de foccacia cu .....hribi ( era sa le zic porcini...ca nu-mi venea termenul in minte in rom....D).....dar cu siguranta sia sa cu branzica e f buna
miti sa-l stapanesti sanatoasa, eu paine inca n-am facut..poate intr-o zi cand o sa raman fara paine in casa sa fac insa astept sa vina pastele sa fac cozonac..n-am facut niciodata tot din cauza ca nu le aveam cu framantatul, dar acu sper sa-mi si iasa