Focaccia

de articook in Piine, 12 Iun 2010 | 9082 vizualizari

COMENTARII (9)

ela 1

12.06.2010, 15:49

foarte bine arata,si cred ca e si buna,as vrea si eu un coltisor

Ina 1

12.06.2010, 16:30

si eu cred ca-i buna! 5 furculite

articook 1

12.06.2010, 16:33

da e f buna, inlocuieste painea foarte bine, si are o aroma buna de la usturoi si ceapa.
Sper sa o incercati

Ina 1

12.06.2010, 16:58

nu stiu cand, dar e la favorite, ca-mi face cu ochiul

Bucataras 1

12.06.2010, 17:05

apropo de blat, cind am facut acum ceva vreme pizza cu sarmale am scris un pic despre istoria pizzei ... f haioasa ... soldatii romani intindeau aluatul pe scuturile incinse la soare ... cred ca de pe acolo se trage si focaccia

Bucataras 1

12.06.2010, 17:06

Arti, ne inveti sa facem poze ca tine? Da ne 3-4 tipsuri pls

articook 1

12.06.2010, 19:01

ce interesant cum isi faceau ei pizza, si is sigura ca era cea mai gustoasa!
Pai... cand fac poze incerc sa scot in evidenta ceea ce arata cel mai bine la ceea ce gatesc. Si 2. Trebuie sa vezi farfuria cu mancare ca si pe un model ) daca esti fotograf. aaa si bineinteles aparatul foto un plus la tot.

nadina73 1

13.06.2010, 15:58

si asta am trecut-o la favo 5 furcu

Laly 1

13.06.2010, 16:12

Cam tarziu am ajuns.Dar vin inarmata de masa cu 5 furculite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine taraneasca integrala cu malai