Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 7490 vizualizari

COMENTARII (7)

Laly 1

06.08.2010, 00:00

In seara asta pap tot de la tine,nu imi scapa nimic

mena29 1

06.08.2010, 06:33

Julie 1

06.08.2010, 13:08

Foarte frumos!Ce gust au? Mie imi plac mult dovleceii dar flori nu am mancat inca...

Brindusa 1

06.08.2010, 14:57

Julie, seamana cu un snitel. Pe mine nu m-au impresionat. Nu stiu ce le plac atata francezilor. Sunt f usor de facut.

Sylvia 1

06.08.2010, 15:07

Ce delicatesa

Ina 1

06.08.2010, 19:32

O reteta deosebita, "bioereasca" Nu stiu cat e de satioasa, dar rata excelent!

mihaelar63 1

15.10.2010, 16:47

eu as fi curioasa sa gust asa ceva

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptor