Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Criss in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 8900 vizualizari
DIANA B 1
Ptr sinceritate
Cris2711 1
Lau 1
alinutzika 1
foarte interesant
aziz 1
atunci dupe ce or fi murind talienii astia asa de tare?daca sant usor amarui nu m-as baga
Bunica 1
Interesant, dar nu vreau
divainbucatarie 1
eu cred ca e bine sa incerci, sa iti faci o idee!
adry88 1
RuxyRux 1
Mie mi-au placut mult cand le-am pregatit...si nu le-am gasit amarui deloc...arata delicios
Criss 1
Dragele mele, multumesc pentru comentarii.
Ruxy, habar n-am de ce, dar ale mele au fost usor amarui. Una peste alta, prefer dovlecelul pane.
Da nici eu nu am idee Cris...deci pana la urma ramanem conservatoare si eu il prefer pe domnul dovlecel
mimmi 1
Interesanta reteta,nu le-am gustat pana acum si cred ca v-a trece ceva timp pana le voi incerca...dar niciodata nu-i prea tarziu !
Eu am mai vazut retete de flori de dovleac umplute cu carne si asa ceva as fi vrut sa fac, insa florile au fost prea putine.
ArianaBala 1
CRISS AM FACUT SI EU INSA NICI MIE NU MI-AU PREA PLACUT.....SI SA STII CA NICI CELE UMPLUTE CU CARNE NU SUNT CINE STIE CE ....AM MANCAT LA UN RESTAURANT SI ARATAU ATAT DE BINE ....INSA GUSTUL N-A FOST PE PLACUL MEU
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Gherca Daniela
Rocsi
RODIMUR
danakarin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oana_pisicutza16 1
danielaR 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!