Fasolica facaluita

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2010 | 6189 vizualizari

COMENTARII (43)

Ina 1

12.06.2010, 15:26

multumesc, Ana, esti servita

Sylvia 1

12.06.2010, 15:32

Excelenta prezentare din nou, stai linsitita ca dupa ce te straduiesti vreun an de zile gesturile devin obisnuita si imediat arunci peste ele o tusa de ierburi sau de verdeata si gata decorul sau dressing si gata decorul. Eu una eram una dintre cele mai mari catastrofe in bucatarie pe la 25 de ani daca ma crezi.

ela 1

12.06.2010, 15:47

foarteeeee frumos si bun

Ina 1

12.06.2010, 15:59

bun, Ela, bun

ela 1

12.06.2010, 16:05

si mie tare imi place poza te de la avatar

Ina 1

12.06.2010, 16:11

Sylvia, cred ca dezastru e mult spus. Eu am zis totdeauna ca nu exista "nu stiu sa gatesc" . Important e sa-ti faca placere sa gatesti si mie chiar imi place asta. Dar la detalii mai am mult de lucru

Ina 1

12.06.2010, 16:32

Ela

ela 1

12.06.2010, 16:42

Ina 1

12.06.2010, 16:56

Ina 1

12.06.2010, 16:57

gata, ca se interpreteaza

ela 1

12.06.2010, 17:09

nadina73 1

13.06.2010, 02:26

cam tarziu am ajuns dar faci pan ajung la tine5 furcu

Ina 1

13.06.2010, 08:47

Nadina, mai am de-o masea, draga

mena29 1

17.06.2010, 23:11

super arata si mai e si tare buna,cinci furculite cu felicitari

Laly 1

18.06.2010, 00:00

Este super pe painica.Eu frec painica prajita cu un catel de usturoi.Are un gust bestial.

Ina 1

18.06.2010, 08:18

Mena

Ina 1

18.06.2010, 08:18

LALY, tot cu paine prajita pap si eu

Bya Ralu 1

17.12.2012, 12:02

yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branzeturi