Fasole batuta

de asubana in Mancaruri de post, 19 Mar 2011 | 7886 vizualizari

COMENTARII (10)

rivka 1

19.03.2011, 21:36

yummieee cum arata ! si mie imi place fasolea, aici, noi mancam cca 2 ori /sapt fasole! favorita mea

rivka 1

19.03.2011, 21:37

o da felicitari pt comentarii adica pt felul cum ai postat reteta , fff documentat si Ok

Lau 1

19.03.2011, 21:39

buna si documentul super

LUK 1

19.03.2011, 22:09

n-am mai auzit pana acum de fasole uscata cu maioneza..cred ca e buna combinatia

asubana 1

20.03.2011, 03:38

foarte buna cu maioneza mie imi place aia de la GOVA .

DIANA B 1

20.03.2011, 09:09

Wow , ce de indicatii pretioase ne-ai prezentat ... si totusi toate ,,boboasele" sunt contraindicate la diabetici , sau un consum moderat

f interesanta combinatia cu maioneza ( si eu tot Gova folosesc

mamaieelena 1

20.03.2011, 13:18

elena1988 1

20.03.2011, 15:07

interesant documentarul eu iahnia de fasole o fac altfel,a ta seamana a fasole batuta

MotanLaOale 1

21.03.2011, 09:41

multe informatii si interesante buna fasolea

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:12

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta