Escalop de porc cu ciuperci de padure

de Panacris in Porc, 27 Feb 2016 | 4503 vizualizari

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

27.02.2016, 16:53

delicios

MotanLaOale 1

27.02.2016, 17:07

bun bun

alilianaa 1

27.02.2016, 17:10

Bunica 1

27.02.2016, 17:18

Cam bun ce-ai făcut acolo!

Zamfira 1

27.02.2016, 17:19

Prea bine le-ai combinat, un deliciu! Imi place!

Constelatialeu 1

27.02.2016, 17:34

Asta nu-i pentru Godina, e pentru Zmei sa inteleg...

diaconta 1

27.02.2016, 18:08

Am poftit de cand am vazut poza

simona72 1

27.02.2016, 18:41

Imi place ca ai folosit vin si smantana.

Panacris 1

27.02.2016, 19:08

Simona, vinul în combinație cu smântâna, catifelează preparatul

Panacris 1

27.02.2016, 19:09

Dia

Panacris 1

27.02.2016, 19:10

Cleme, Godina mai are de asteptat până pe 6 sau 7 martie Prioritari sunt Zmeișorii

Panacris 1

27.02.2016, 19:11

Zamfira , prea bun, prea ca la Zmeoaică porc, ciuperci și smântână nu lipsesc niciodată din frigider

Panacris 1

27.02.2016, 19:11

Bunica, mulțumesccccc

Panacris 1

27.02.2016, 19:11

Liliana

Panacris 1

27.02.2016, 19:12

Vladimir, să numai ceri, că s-a gătat! Dar fecm imediat, asta-i mâncare din aia de minut )

Panacris 1

27.02.2016, 19:13

Bya, cred că mergea și un pic de parmesan

Andra_Constantinescu 1

27.02.2016, 19:21

Tare bun!

CameliaR 1

27.02.2016, 19:58

Delicios!

Rocsi 1

27.02.2016, 20:58

Ce bun este, ce gustos!

Tabita _ 1

27.02.2016, 22:01

dantes 1

28.02.2016, 07:40

Sidy 1

28.02.2016, 07:49

E minunat si este una din mancarile mele preferate. Atata doar ca eu aplatizez mai mult feliile , le fac subtiri ca la snitel. DE-LI-CIOS

mirela0911 1

28.02.2016, 11:09

Ce bunatate! Stiu zmeii ce stiu!

Gherca Daniela 1

28.02.2016, 11:27

anca_rm 1

02.03.2016, 13:40

un preparat delicios si gustos , o minunatie a la Cristina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu carnati la tava