Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 3408 vizualizari
MotanLaOale 1
andreea_angelo 1
MS
Bucataras 1
cum se face sterilizarea?
Alinutza80 1
Bya Ralu 1
Geanina87 1
diaconta 1
foarte buna
am pus capacele la borcane,le-am asezat in tava cu distanta intre ele sa nu fie lipite si le las pana vad ca incepe sa fiarba un pic dulceata,dupa ce am inchis cuptorul las borcanele acolo pana se racesc.
Rocsi 1
Foarte buna!
mamaieelena 1
bun,bun
Lau 1
multumesc fetelor!!!
gbrlcostache 1
si dulceata de visine , tot asa se face?
Probabil,nu stiu inca,astept sa se coaca visinile,cred ca trebuie mai mult zahar
si eu vreau un borcan
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 17:14
ieri la 16:05
ieri la 10:59
de Panacris 9
pe 06.02 la 19:55
pe 06.02 la 14:14
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Andra_Constantinescu 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
claudiaO 1
RalucaIrina 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!