Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2010 | 10526 vizualizari

COMENTARII (34)

nadina73 1

17.10.2010, 23:02

super medima bucur ca ti-au placut5f

Adinuta 1

18.10.2010, 10:03

am pus-o la favorite si o incerc pare foooarte bunaaa

epurasha2bb 1

18.10.2010, 11:54

beton!5f!

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

Kamy.......hahaha.................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

tare buni nadina.................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

Adinuta, mie mi-a placut tare mult...................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:02

Epu..............................multumesc...............

lilik 1

18.10.2010, 19:42

ce frumosi ti-au iesit

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 20:06

si ce buni au fost lilik................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu dovlecei si branza