Dovlecei pane

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2010 | 5493 vizualizari

COMENTARII (13)

nadina73 1

15.03.2010, 16:26

sant delicioris,prima data cand am mancat eram copil, l-am intrebat pe tatal meu ce e ?si el mi-a spus carne de camila si de atunci de cate ori fac si eu dovlecei imi aduc aminte de tatal meu cu carnea de camila-asta asa ca sa zambim putin

madi_marin 1

15.03.2010, 18:05

ce mult imi place dovlecelul pane...si mai ales cu un pic de mujdei....mmmmm...imi ploua in gura de pofta...

Rocsi 1

15.03.2010, 18:55

mai fac si eu pentru mama ca ii place

silvi0ara 1

18.03.2010, 10:58

Medi,tare buni.

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:02

Nadina, chiar ca m-am amuzat cu povestea "carnii de camila".............multumesc de vizita.

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:02

Madi, nu-i asa ca sunt delicioasi?

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:03

Rocsi si mamei mele ii plac..................

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:03

Silvioara , ma bucur ca iti plac.

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 11:48

yam, yam, imi plac la nebunie

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 11:49

eu ii stropesc cu putina zeama de lamaie

Bucataras Medi 1

01.04.2010, 20:19

pusikmea,o idee buna........................multumesc!

ela 1

12.10.2010, 01:26

tot eu cu furculitele

Bucataras Medi 1

12.10.2010, 10:43

Multumesc,Ela...............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare