Desert prajitura carmelitelor din Sevilia

de Catalina L in Prajituri, 28 Feb 2018 | 2747 vizualizari

COMENTARII (13)

Spiridus 1

28.02.2018, 21:17

Ce bine arata!

Rahela Velicu 1

28.02.2018, 21:29

diaconta 1

28.02.2018, 21:50

Minunata prajitura ne-ai adus asa cum ne-ai obisnuit

MotanLaOale 1

28.02.2018, 22:01

Constelatialeu 1

28.02.2018, 22:08

Ole.....Carmelita

oanapl 1

28.02.2018, 22:47

Delicioasa!

RODIMUR 1

28.02.2018, 23:30

Delicioasă și frumoasă prăjitură!

elucubratiiculinare 1

01.03.2018, 09:01

imi plac zilele in care nu atingem

simona72 1

01.03.2018, 11:07

Felicitari Catalina! Tu sti ca eu iti admir foarte mult retetetele, iar asta e una dintre cele mai frumoase...Nu stiu daca eu as gasi pe cineva cu care as impartii aluatul...adica, avand in vedere ca reteta se intinde pe atatea zile greu se incumeta cineva din cunostintele mele. Eu sincer as incerca. Imi aduc aminte ca acum cativa ani am primit un aluat(era ceva de Sarbatorile Pascale) si am facut o paine din el....Ce consistenta are prajitura? Se aseamana cu cozonacul?

mirela0911 1

01.03.2018, 12:28

Wow! Cred ca a iesit tare buna prajitura! Nu stiu daca m-as incumeta sa o fac! Felicitari!

Catalina L 1

01.03.2018, 16:34

nu Simona este ca un chec, aluatul de baza il pui sambata in 2 borcanele si le acoperi cu o panza sau in cutii de plastic. Mie mi- l-a dat luni si am inceput s-o fac joi. Se pastreaza fara grija cateva zile de sambata pana joi. Incercati , va recomand rezultatul este surprinzator

Rocsi 1

02.03.2018, 20:17

Bravo Catalina! Ai o rabdare de aur, sincer! As vrea o bucatica din prajitura asta, ca eu sigur nu am rabdare atatea zile!

Corinuta 1

03.03.2018, 10:33

Cata rabdare sa ai sa faci asa ceva!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si bombite cu branza si cocos