Desert pasta de zahar pentru decorat

de Rita Ilies in Dulciuri, 27 Mar 2015 | 46137 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

27.03.2015, 21:05

Geanina87 1

27.03.2015, 21:14

Adele 1

27.03.2015, 21:18

iry-gabriela 1

27.03.2015, 21:19

Imi place👍👍

Constelatialeu 1

27.03.2015, 21:21

Catalina L 1

27.03.2015, 22:46

interesant..

jolygina 1

28.03.2015, 00:37

dantes 1

28.03.2015, 08:16

Interesant!

Lau 1

28.03.2015, 08:45

Gherca Daniela 1

28.03.2015, 09:23

Panacris 1

28.03.2015, 10:43

Carmen_g 1

28.03.2015, 20:00

Trebuie incercata reteta asta!

Rita Ilies 1

28.03.2015, 20:04

Carmen, eu nu zic decât că altă rețetă nu mai încerc. Am găsit-o pe asta și e perfectă.

ElenaMihalache 1

03.03.2019, 10:58

Buna! Numele meu este Elena si vreau sa adaug o informatie: bezelele gumate mentionate mai sus se gasesc in orice supermaket, eu le cumpar de Lidl, dar,vreau sa va las o reteta de ceva asemanator , simplu, care se numeste Royal Icing sau glacé:
330 gr.zahar pudra,2 albusuri,2 lingurite se zeama de lamaie,colorant in gel daca doriti.
Se bat albusurile cu lamaia dar nu sa ajunga tare, se adauga zaharul cate putin si se bat in continuare. Iese o glazura mai tare si daca doriti o parte colorata, puneti un pic intr_un bol si gel colorat iar pentru o textura mai fluida se adauga o lingurita de apa, se amesteca, alta si tot asa pana obtineti ce doriti. Eu folosesc aceasta reteta pentru biscuitii de Craciun.
Sa aveti o zi buna!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de zahăr (fondant) homemade