Desert pasta de zahar pentru decorat

de Rita Ilies in Dulciuri, 27 Mar 2015 | 46610 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

27.03.2015, 21:05

Geanina87 1

27.03.2015, 21:14

Adele 1

27.03.2015, 21:18

iry-gabriela 1

27.03.2015, 21:19

Imi place👍👍

Constelatialeu 1

27.03.2015, 21:21

Catalina L 1

27.03.2015, 22:46

interesant..

jolygina 1

28.03.2015, 00:37

dantes 1

28.03.2015, 08:16

Interesant!

Lau 1

28.03.2015, 08:45

Gherca Daniela 1

28.03.2015, 09:23

Panacris 1

28.03.2015, 10:43

Carmen_g 1

28.03.2015, 20:00

Trebuie incercata reteta asta!

Rita Ilies 1

28.03.2015, 20:04

Carmen, eu nu zic decât că altă rețetă nu mai încerc. Am găsit-o pe asta și e perfectă.

ElenaMihalache 1

03.03.2019, 10:58

Buna! Numele meu este Elena si vreau sa adaug o informatie: bezelele gumate mentionate mai sus se gasesc in orice supermaket, eu le cumpar de Lidl, dar,vreau sa va las o reteta de ceva asemanator , simplu, care se numeste Royal Icing sau glacé:
330 gr.zahar pudra,2 albusuri,2 lingurite se zeama de lamaie,colorant in gel daca doriti.
Se bat albusurile cu lamaia dar nu sa ajunga tare, se adauga zaharul cate putin si se bat in continuare. Iese o glazura mai tare si daca doriti o parte colorata, puneti un pic intr_un bol si gel colorat iar pentru o textura mai fluida se adauga o lingurita de apa, se amesteca, alta si tot asa pana obtineti ce doriti. Eu folosesc aceasta reteta pentru biscuitii de Craciun.
Sa aveti o zi buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de zahar