Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de laura_n in Dulciuri, 25 Mar 2020 | 2402 vizualizari
Constelatialeu 1
Cam multe provizii ai in camara....
laura_n 1
Nu mai am, Cleme! Nu mai am ))
Merisor 1
Tare bine sună și arată biscottii tăi!
Rocsi 1
Imi plac atat de mult, mai ales ca sunt crocanti! Cand am facut, ai mei au zis ca isi rup dintii , dar mie tot imi plac!
MotanLaOale 1
Rocsu, a doua zi erau asa, faramiciosi, dar eu cred ca important este sa nu aiba multa faina. Data viitoare incerc sa reduc din faina, sa vad ce diferenta ar fi. Oricum, la cafea, su fost super!
Eu ia-m servit asa, pentru ca imi plac rontaielile. Parerea mea, cred ca ar trebui tinuti mai putin la cuptor dupa ce sunt feliati. Eu tin mine ca i-am lasat 10 minute, bine, a fost diferita reteta: https://rocsyinbucatarie.blogspot.com/2012/02/biscotti-cu-nuci-si-ciocolata.html
I-am lasat asa, mai mult la uscat, temperatura redusa. Fac si dupa reteta de la tine ) cafeaua o dai tu ))
mihaelar63 1
Bun pontul cu fisticul !!!! Arata grozav biscotti tai . Cred ca sunt mai frumosi decat ai Martei
Dupa ce trece nebunia, vino in vizita si iti dau cata cafea vrei! ))))
Adi 1
Buni!
Andra_Constantinescu 1
Interesanti!
Ancutsa 1
I-am vazut si eu la Martha si mi-au placut! Tare frumosi ti-au iesit!
-Licurici- 1
foarte buni!
madi_marin 1
Ce bine arata!
Gherca Daniela 1
cred ca sunt tare gustosi!
dantes 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:49
la 09:30
ieri la 10:07
pe 27.11 la 10:46
pe 26.11 la 15:27
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
4 voturi
vasimur
Bucataras
MotanLaOale
danytimo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!