Deliciu cu pui, masline si branza

de oanapl in Pui, 11 Oct 2017 | 4536 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

11.10.2017, 15:05

vasimur 1

11.10.2017, 15:59

Corinuta 1

11.10.2017, 16:00

As gusta si eu, cred ca e buna!

RODIMUR 1

11.10.2017, 16:07

Merită să gustăm...!

Rahela Velicu 1

11.10.2017, 16:44

disgraziata 1

11.10.2017, 19:13

tajina nu e un preparat tip guguluf aperitiv, ci mai degraba un gulas facut la un slow-cooker traditional,un vas de lut piramidal in care ingredientele fierb/coc timp indelungat.Dar cum la noi toata lumea e experta in toate bucatariile lumii ....

Rocsi 1

11.10.2017, 20:13

Cris2711 1

11.10.2017, 20:53

Foarte bine arata,as servi si eu

kytz 1

12.10.2017, 07:11

Yammi!

Adrianele 1

12.10.2017, 13:34

Are nume deosebit!

oanapl 1

12.10.2017, 17:05

Într-adevăr e delicioasă! Vă invit să vă convingeți!

oanapl 1

12.10.2017, 17:08

Mulțumesc dizgratiata că mi-ai atras atenția asupra denumirii! Într-adevăr (am citit acum mai multe informații), tajinele constau în preparate ce sunt gătite lent, la temperaturi scăzute, rezultatul fiind o tocană cu bucăți de carne fragedă, legume aromate și sos.
Nimeni nu se dă expert în toate bucătăriile lumii. Eu cel puțin așa am găsit denumit preparatul și am păstrat denumirea. Am schimbat-o!

dantes 1

13.10.2017, 10:27

Buna!

oanapl 1

13.10.2017, 14:05

Mulțumesc Dantes!

elucubratiiculinare 1

14.10.2017, 08:21

yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel