Cus-cus cu pulpa de porc

de RODIMUR in Porc, 29 Oct 2017 | 7219 vizualizari

COMENTARII (24)

Catalina L 1

29.10.2017, 18:34

delicios

katty 1

29.10.2017, 18:38

RODIMUR 1

29.10.2017, 18:39

Mulțumesc frumos, Cătălina! Mie-mi place foarte mult cus-cusul...

mirela0911 1

29.10.2017, 18:50

Trebuie sa fac si eu ceva cu cus cus! Imi place cu carnita!

RODIMUR 1

29.10.2017, 18:54

Mulțumesc frumos, Katty!

RODIMUR 1

29.10.2017, 18:56

Mirela, să știi că merită să încerci, mai ales că se face rapid. E gris, cu gust de paste...Delicios!

MotanLaOale 1

29.10.2017, 19:05

Rocsi 1

29.10.2017, 19:06

Auras12 1

29.10.2017, 19:07

RODIMUR 1

29.10.2017, 19:35

Mulțumesc frumos, Motănel!

RODIMUR 1

29.10.2017, 19:35

Mulțumesc frumos, Rocsi!

RODIMUR 1

29.10.2017, 19:36

Mulțumesc, Auraș!

oanapl 1

29.10.2017, 20:15

Constelatialeu 1

29.10.2017, 20:24

Doua pulpe va rog....

RODIMUR 1

29.10.2017, 21:17

Mulțumesc, Oana!

RODIMUR 1

29.10.2017, 21:18

Clementina, vrei pulpele întregi, sau tăiate cubulețe?

Rahela Velicu 1

30.10.2017, 08:16

RODIMUR 1

30.10.2017, 08:42

Mulțumesc frumos, Mimi!

dantes 1

30.10.2017, 11:12

Bun!

RODIMUR 1

30.10.2017, 11:33

Mulțumesc frumos, Dante!

xana 1

30.10.2017, 14:30

Bun

RODIMUR 1

30.10.2017, 14:48

Mulțumesc frumos, Xana!

mihaelar63 1

30.10.2017, 17:04

Mi-ai dat o idee

RODIMUR 1

30.10.2017, 18:00

Îmi pare bine, Mihaela! Eu fac mai des, pentru că-mi place și e un preparat rapid...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]