Cus cus(kritaraki) cu legume mexicane si conopida fiarta

de mihaelaradu in Paste, 24 Ian 2011 | 10013 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

24.01.2011, 18:03

Sigur e cus-cus si-n poza?

Criss 1

24.01.2011, 18:05

Arata bine, numai ca nu cred ca e cus-cus. Sunt niste paste gen bob de orez.

mihaelaradu 1

24.01.2011, 18:16

Aveti dreptate, nu e cus-cus ca si in Romania. Pastele au bobul putin mai lung si se numesc kritaraki. Eu nu am avut cus-cus in casa, astazi si am folosit pastele astea, care au acelasi gust.

Cris2711 1

24.01.2011, 18:28

Mihaela

lia maria 1

24.01.2011, 18:33

La Ancuta 1

24.01.2011, 19:14

mena29 1

24.01.2011, 19:24

mirela0911 1

24.01.2011, 22:08

LUK 1

24.01.2011, 22:21

bun bun

MotanLaOale 1

25.01.2011, 08:36

mihaelaradu 1

27.01.2011, 13:37

Multumesc din suflet, fetelor
Iata si primul meu galben

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 12:25

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfale in sos, cu piept de pui crocant