Cum se face pasta de zahar

de adnia in Dulciuri, 30 Ian 2013 | 14838 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

30.01.2013, 19:57

Tot am zis ca o sa incerc macar o data dar nu am avut curaj si in plus e putin cam greu pentru mine..Dar trebuie neaparat ulei de palmier?

Merisor 1

30.01.2013, 19:57

Super, eu de-asta nu am facut niciodata

adnia 1

30.01.2013, 20:02

Rocsi,exista si alte variante, fara ulei de palmier, dar te chinuie mai mult! se usuca pasta in cateva secunde, iar daca ai de facut o foaie mai mare, crapa urgent. eu asa m-am chinuit o noapte intreaga cu vechea reteta pt. un tort de nunta urias...pana la urma mi-a iesit, dar clar mi-am jurat ca schimb reteta. asa am ajuns la varianta asta! si e cea mai buna de pana acum!

Constelatialeu 1

30.01.2013, 20:03

Foarte interesant.Uleiul ala de palmier se gaseste la un magazin anume?

adnia 1

30.01.2013, 20:05

Meri, se comporta extraordinar, arata foarte elegant pe torturi, iar la cele de nunti si botezuri sunt excelente. pe langa faptul ca arata bine, rezista foarte bine la transport chiar si pe distante lungi si functioneaza ca un mic frigider interior, mentinand oarecum temperatura rece in interior 9pasta nu-i da voie sa se incalzeasca din interior spre exterior..invelisul de zahar e mai dur decat cel de frisca)

diaconta 1

30.01.2013, 20:11

Super
Din pacate nu prea am indemanare de a modela pasta

T I M E A 1

30.01.2013, 20:13

ulei de palmier se gaseste in orice hypermarket: carrefour, kaufland, metro etc. E bun si pt prajit

adnia 1

30.01.2013, 20:17

da, asa e, Timi!

MotanLaOale 1

30.01.2013, 20:33

Lau 1

30.01.2013, 21:18

Bya Ralu 1

30.01.2013, 21:28

bucatarimcudiana 1

31.01.2013, 10:08

foarte buna reteta, dar eu nu imi dau seama unde ai pus amidonul

adnia 1

31.01.2013, 18:00

la un loc cu zaharul...l-am incorporat pe tot in pasta.

diana_k 1

02.02.2013, 21:07

frumos explicat, felicitari pentru rabdare

simona72 1

18.03.2013, 12:53

felicitari, eu am incercat o singura data si am renuntat, dar daca voi avea nevoie cu siguranta o voi incerca pe a ta

adnia 1

22.03.2013, 19:35

daca te hotarasti, sa-mi spui si mie cum iti iese!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort camasa pentru iubirea mea :)