Cuburi de patrunjel

de Sylvia in Conserve, 17 Iun 2010 | 8246 vizualizari

COMENTARII (16)

Miha 1

17.06.2010, 11:14

Vazusem ideea asta candva si la Sabina, dar n-am apucat sa o pun in practica. E o idee excelenta.

Roxana 1

17.06.2010, 11:18

ce idee buna, si ce frumos arata, zici cas caramele )

Julie 1

17.06.2010, 11:18

Inteligenta idee!

Sylvia 1

17.06.2010, 11:19

Sa stii ca eu am facut si din supa de vita foarte concentrata si grasa cu multe legume si mai sarata si au iesit bestiale dar era descarcat aparatul. Le-am tinut si pe alea la congelator pt siguranta si eu fost foarte bune, se poate inlocui vegeta si alte adaosuri.

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 11:21

grozava, grozava ideea................retinut

Sylvia 1

17.06.2010, 11:21

Eu am auzit de el pe un site cu mamici dar nu am pus in practica pana de curand ideea si am aplicat si metoda cu oparitul si racitul brusc al patrunjelului si sa stiti ca ii da un gust foarte puternic.

silvi0ara 1

17.06.2010, 11:24

Rocsi 1

17.06.2010, 11:26

ce frumoase

nadina73 1

17.06.2010, 18:29

in primul rand felicitariesti geniala sylvia5 furcu

mcatalina 1

19.06.2010, 23:47

Eu,pun de vara frunze crude de leustean ,sau amestecate cu patrunjel ,fara sare numai apa si iarna le pun direct in farfuria cu ciorba,Am cumparat forme diferite pentru gheata(mere ) si sunt foarte aspectoase aspectoase .

Adinacarla 1

20.06.2010, 09:02

super ideea....tocmai am adus de la tara de la soacra mai multe 'frunze verzi": patrunjel, marar, telina....am sa le fac si eu cubulete...

Sylvia 1

20.06.2010, 13:13

Mcatalina sunt execlente din orice verdeata si eu o sa fac din leusean anul asta acum am numai la borcan cu otet ca asa l-am primit din Romania.

Sylvia 1

20.06.2010, 13:13

Adina sa faci ca se pastreaza mai usor si sunt dozate asa

Ina 1

20.06.2010, 13:51

interesanta idee, Sylvia ! Eu imi pastrez verdeturile congelate direct in pungi, mai ales leustean si marar ...ca patrunjel verde am toata iarna in gradina... nu ingheatza

mihaelar63 1

02.07.2010, 23:15

adinaciosescu 1

07.07.2010, 23:10

la favoriteeee te mai astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Morcovi si patrunjel la borcan