Cremes a la Mona

de aziz in Prajituri, 5 Feb 2011 | 12114 vizualizari

COMENTARII (28)

Mitinita 1

05.02.2011, 12:08

azi am desert in doua locuri

RuxyRux 1

05.02.2011, 12:10

Cum as putea refuza asemenea minunatie si facuta de manute harnice de Aziz?

elena1988 1

05.02.2011, 12:13

La Ancuta 1

05.02.2011, 12:14

vreau si eu ca-mi place mult

Ina 1

05.02.2011, 12:40

Ma inebuniti cu bunatatile voastre

aziz 1

05.02.2011, 12:44

hai fetele la o portie ce mai stati?

Mitinita 1

05.02.2011, 12:58

deci pot sa mai iau o portie

Rocsi 1

05.02.2011, 13:11

ce bunatate

Dana Cristea - pusikmea 1

05.02.2011, 14:23

wow ce bunatate

aziz 1

05.02.2011, 16:06

deci poti bai poti cite vrei rux

aziz 1

05.02.2011, 16:07

rocsita,pusik

madi_marin 1

05.02.2011, 17:03

mamaaa....si mie imi place mult de tot prajiturica asta.....

LUK 1

05.02.2011, 17:52

excelenta

MotanLaOale 1

05.02.2011, 18:52

super bune

aziz 1

05.02.2011, 20:22

madi,luk

aziz 1

05.02.2011, 20:22

motane unde ai fost ?ai cam lipsit?

diaconta 1

05.02.2011, 20:37

ce pofta-mi faci

aziz 1

06.02.2011, 14:16

mirela0911 1

06.02.2011, 19:44

Foarte buna, imi place cremesul

aziz 1

06.02.2011, 19:47

merci mirela de vizita

Cris2711 1

06.02.2011, 19:50

iar sunt responsabila cu inundatiile

aziz 1

06.02.2011, 19:52

nu-i nici o problema nu mai am covor

Cris2711 1

06.02.2011, 19:54

nu te las eu asa,daca fac dezordine ,rezolv si problema nu dispar eu asa....

aziz 1

06.02.2011, 20:08

kamy 1

06.02.2011, 23:22

trebuie sa fac ca tare mi-e dor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura semiparfe