Cozze alla marinara

de Bya Ralu in Fructe de mare, 3 Mai 2012 | 8740 vizualizari

COMENTARII (20)

Alinutza80 1

03.05.2012, 21:43

foarte bune

Adinuta 1

03.05.2012, 22:01

super!

Bya Ralu 1

03.05.2012, 22:02

multumesc

MotanLaOale 1

03.05.2012, 22:07

mena29 1

03.05.2012, 22:18

Sim0na 1

03.05.2012, 22:18

Nu am facut niciodata... Va trebui pana la urma sa ma apuc de treaba

Bya Ralu 1

03.05.2012, 22:20

motanel
mena
simo incearca-le ca sunt super bune

Laly 1

03.05.2012, 22:20

Nici eu nu am facut,cred ca sunt gustoase

cocolina 1

03.05.2012, 22:32

foarte bune eu le gatesc diferit

Bya Ralu 1

03.05.2012, 22:45

sa incerci laly
data viitoare le incerc si eu altfel

jolygina 1

03.05.2012, 23:03

interesant

iry-gabriela 1

03.05.2012, 23:21

Bya Ralu 1

03.05.2012, 23:29

bliss 1

04.05.2012, 08:52

Mie imi plac la nebunie! Aia de la restaurant nu le-au tinut mai mult ca sigur la cuptor, scoicile se fac relativ repede, cred ca mai puteai sa le lasi putin pe aragaz, mai ales ca-si lasa si zeama. Eu cand fac paste le las cam 10-15 minute. Cred ca au fost o bunatate!

Bya Ralu 1

04.05.2012, 09:19

a fost suficienta zeama bliss mersi de sfat

Lau 1

04.05.2012, 11:04

bune

Bya Ralu 1

04.05.2012, 17:29

mamaieelena 1

04.05.2012, 17:48

bun,bun

Bya Ralu 1

04.05.2012, 18:13

mult mesc

Bya Ralu 1

04.05.2012, 18:13

multumesc vroiam sa spun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint-Jacques pe pat de mango cu spumă de vanilie şi lime