Cotlet de porc cu legume la cuptor

de papabundetot in Porc, 2 Aug 2014 | 4691 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

02.08.2014, 20:01

Bun, dar fac o pauză, desigur, pentru că-i post.

papabundetot 1

02.08.2014, 20:02

Multumesc Padre!

Merisor 1

02.08.2014, 20:04

ce bine arata!

Bya Ralu 1

02.08.2014, 20:05

ce fain arata

Constelatialeu 1

02.08.2014, 20:09

dantes 1

02.08.2014, 20:11

Foarte bun!

Ina 1

02.08.2014, 20:40

ce bun

Valclaudia 1

02.08.2014, 21:10

imi place, clar! Vin la masa??

Anett 1

02.08.2014, 21:29

Bunica 1

02.08.2014, 21:31

Harnicuta ai fost!

roxana_simona 1

02.08.2014, 21:34

Rocsi 1

02.08.2014, 21:41

Bun!

MotanLaOale 1

02.08.2014, 23:03

babi5 1

03.08.2014, 06:29

Cred ca carnea ar fi trebuit pusa inainte la cuptor si mai catre final legumele findca puse o data cu carnea legumele isi pierd din calitate,
termenul de preparare al legumelor este mult mai mic decit al carni , mai ales ca ai folosit conopida si brocoli. iao ca si un sfat nu ca si observatie

MOKUSKA 1

03.08.2014, 09:24

Ce bine arată

Panacris 1

13.08.2014, 18:05

Panacris 1

13.08.2014, 18:07

Babi, nu-i nicio problemă Așa prepar și eu Legumele sunt tare faine, nu se înmoaie, vor fi doar crocante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]