Cornuri de Bratislava (POZSONYI KIFLI )

de gaby_duceag in Dulciuri, 23 Iun 2012 | 33389 vizualizari

COMENTARII (55)

simonacallas 1

29.04.2014, 17:19

Sunt excelente

Raluca57 1

05.05.2014, 12:58

Le-am facut pentru ca muream de pofta, in ultima vreme au fost preparatul cel mai incercat de "bucatarasi".
Foarte bune! usor de facut, delicioase. Le-am umplut cu nuca pregatita ca la cozonac, cu rahat, stafide, mac. Delicioase!!!! Raluca

Krystyan Trendy 1

27.05.2014, 07:39

foarte bune

Panacris 1

21.06.2014, 14:29

Urmează și această variantă!

Ancutsa 1

05.10.2016, 16:09

Arata grozav!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri de Bratislava sau pozsonyi kifli cu magiun de prune si nuci