Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de diaconta in Prajituri, 9 Oct 2010 | 31674 vizualizari
diaconta 1
Adriana
mena29 1
Dia cum am lipsit am ratat dar sunt sigura ca mai ai,cornuletele din ce stau sunt mai bune,se fragezesc asa ca ...
Asa-i Mena.cornuletele fragede sunt mai bune daca stau doar ca noi nu reusim sa le pastram
Cris2711 1
migaloase cum zici dar se merita
chiar merita Cris
am salvat reteta,imi trag cu ochiul rau de tot
Cris,aluatul cu Mascarpone sau cu crema Philadelphia iese foarte fraged. La fel ca si coca asta http://www.bucataras.ro/retete/boccelute-delicioase-29191.html,mai mare dragul sa lucrezi cu ea
Dia acum nu am nici Mascarpone, nici Philadelphia in casa,dar ma bate gandul sa le prepar pe sambata
Cris,sigur o sa va placa si eu vreau sa le fac iarasi
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:43
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
pe 16.05 la 10:58
pe 15.05 la 08:58
6 comentarii
de Catalina L 8
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!