Cornulețe fărâmicioase cu magiun sau ”Cornuțăi cu majun” :)

de Rita Ilies in Prajituri, 14 Dec 2013 | 12917 vizualizari

COMENTARII (19)

portiadelumina 1

14.12.2013, 09:58

Cele mai bune cornuleţe sunt cele făcute cu untură ori osânză, frăgezesc foarte bine aluatul.

Ina 1

14.12.2013, 10:02

Cum le stie Parintele
Rita

portiadelumina 1

14.12.2013, 10:14

Ina, le mai nimeresc şi eu, ştii doar că-s nebucătar.

Rita Ilies 1

14.12.2013, 10:16

Merci, dragilor!

Geanina87 1

14.12.2013, 10:23

super

Dana_Retetegg 1

14.12.2013, 12:19

Bya Ralu 1

14.12.2013, 12:50

bune

Rita Ilies 1

14.12.2013, 16:08

Foarte buna, dar mă tem că trebuie să fac o pauză de la bucătărit, că prea mă îngraș.

DIANA B 1

14.12.2013, 16:23

Lasa , la varsta ta dai repede jos , zic io ... peste vreo 20 de ani ii mai greu


Padre , bunica mea spunea la osanza , STREDIE

Rita Ilies 1

14.12.2013, 17:20

Mulțumesc frumos dar imediat fac 30, deci...

Rocsi 1

14.12.2013, 19:32

Cornulete cu untura sunt grozave, se topesc in gura

tanyapatap 1

14.12.2013, 19:56

Rita Ilies 1

14.12.2013, 20:17

Cele mai bune!

diaconta 1

14.12.2013, 20:51

Cu untura si otet,cred si eu ca se topesc in gura

Rita Ilies 1

14.12.2013, 21:48

Mno bine...

diaconta 1

14.12.2013, 23:22

sa stii ca am facut si io cornulete

Rita Ilies 1

15.12.2013, 09:56

După ce rețept?

diaconta 1

15.12.2013, 19:07

Gata,am pus-o si eu )))

Rita Ilies 1

15.12.2013, 21:05

Mă uit, să văd! ( logic )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem