Cornulete cu gem (de post)

de Furnicuti in Dulciuri, 25 Mar 2011 | 25127 vizualizari

COMENTARII (14)

kamy 1

25.03.2011, 16:24

iau vreo 4 si o fug

Dya Daniela Andrei 1

25.03.2011, 16:40

ce frumusele sunt!!!!!!

Furnicuti 1

25.03.2011, 17:08

kamy, poti sa iei si mai multe
dya, multumesc

Lau 1

25.03.2011, 17:17

bunee

elena1988 1

25.03.2011, 18:20

n-am mai mancat cornulete de cand eram mica

LUK 1

25.03.2011, 18:37

perfecte

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 19:15

arata ffffffffffff bine
am tercut la favorite

Rocsi 1

25.03.2011, 19:59

maine am si eu in plan cornulete d epost cu bors cum ne facea mama cand eram mici

MotanLaOale 1

25.03.2011, 20:51

bune bune

deyutzky 1

26.03.2011, 00:03

buneee

lilik 1

26.03.2011, 00:49

Anamaria7 1

27.03.2011, 22:24

minunate cornulete!

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:37

teosim 1

18.11.2011, 09:18

Din cate stiu eu,aluatul care este facut cu drojdie,trebuie sa creasca la cald.Aceaata reteta zice sa o pui la rece.Mai creste ? Si nu e cam mult ulei ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]