Coaja rasa de lamaie, limeta si portocala cu zahar

de -Licurici- in Conserve, 7 Noi 2016 | 3991 vizualizari

COMENTARII (13)

CameliaR 1

07.11.2016, 21:20

cristinutanicolita 1

07.11.2016, 21:21

Adauga comentariu...

Andra_Constantinescu 1

07.11.2016, 21:40

Buna pentru prajiturele!

Gherca Daniela 1

07.11.2016, 21:44

super!

Bunica 1

07.11.2016, 21:50

Strânge furnicuțo!

Rocsi 1

07.11.2016, 22:02

Si eu mai fac asa cand desfac portocale sau cu lamaie. Super!

Rahela Velicu 1

07.11.2016, 22:47

MotanLaOale 1

07.11.2016, 22:48

RuxyRux 1

08.11.2016, 00:28

Iti sugerez sa faci asta numai cu lamai si portocale Bio, sunt singura varianta netratata cu substante chimice. Daca citesti pe lazile in care sunt aduse, scrie clar : coaja nu este destinata consumului alimentar. Sunt niste chimicale ingrozitoare care nu se duc la spalat din pacate! Asa ca ai grija draga mea, dauneaza grav sanatatii. Pe vremuri erau mai responsabili si nu utilizau asemenea nenorociri, acum nu stiu ce i-a apucat! Ideea e grozava, asa faceam si eu o puneam la borcan pentru cozonac, acum fac rar asta numai cand gasesc Bio....

-Licurici- 1

08.11.2016, 06:50

Lamaile le iau bio, dar lime nu gasesc si nici portocale mereu. Nu am stiut ca asa scrie pe cutii. Multumesc pentru sfat!

iry-gabriela 1

08.11.2016, 08:39

bravo

RuxyRux 1

08.11.2016, 08:52

Da scumpo, din pacate asa scrie, eu cumpar cu lazile si stiu, foarte trist

Panacris 1

11.11.2016, 08:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu crema de capsuni