Ciuperci umplute

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2009 | 13092 vizualizari

COMENTARII (3)

Adi 1

20.06.2009, 07:46

tocmai am vrut sa postez reteta dar am cautat inainte. Intra-devar cel mai gustos si rapid mod de a prepara ciupercile. Metoda mea: le spal, le indepartez coaja, le rup si le toc coditele. Le amestec cu patrunjel, cu sare/piper, un pic de ulei de masline si le pun egal in fiecare ciuperca. In tava pun un pic de apa (putin) si un pic de ulei, asez uniform ciupercile si le tin la cuptor in jur de..1 ora, bineinteles ma asigur inainte sa fie patrunse (coapte). Merge la friptura mai ceva ca vinul sau mancate ca atare reci. Daca ar stii toti ce gustoase sunt, ar creste pretul la kg de ciuperci

Bucataras 1

20.06.2009, 08:26

Salut, Adi. Poti posta reteta. Pe bucataras.ro iti faci propria ta pagina electronica de retete unde publici retete facute de tine, iti selectezi retete facute de altii in rubrica favorite ... vezi ca am pus la mkine salata ta de fasole, dar cind o sa-ti faci pagina am sa sterg reteta de la mine

elena1988 1

03.02.2011, 09:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]