Ciorba de rosii

de Rahela Velicu in Ciorbe, 7 Iul 2016 | 4209 vizualizari

COMENTARII (17)

Andra_Constantinescu 1

07.07.2016, 10:31

Buna!

AndrutzaP 1

07.07.2016, 10:32

Racoritoare si "de sezon"!!

tina58 1

07.07.2016, 10:46

Si eu o fac asa doar ca pun doua cepe nu una singura; bunica mea, care era recunoscuta pentru gustul mancarurilor ei, m-a invatat ca ceapa da gust mancarii si avea perfecta dreptate. La fel, si eu folosesc fidea si nu orez cum am vazut pe la altele, Foarte buna si rece !
PS Taiteii de casa sunt buni daca faci supa limpede de rosii, altfel se incarca prea mult ciorba.

deyutzky 1

07.07.2016, 10:49

Imi place! Merge perfect pe vremea asta!

Rahela Velicu 1

07.07.2016, 10:53

Va multumesc fetelor!

mirela0911 1

07.07.2016, 10:53

Rahela Velicu 1

07.07.2016, 10:54

Tina, iti multumesc pentru sfaturi!

-Licurici- 1

07.07.2016, 11:22

Ce-mi place!

Rahela Velicu 1

07.07.2016, 11:31

MotanLaOale 1

07.07.2016, 11:58

dantes 1

07.07.2016, 13:47

Buna!

Rocsi 1

07.07.2016, 20:56

Mmmm...

Gherca Daniela 1

08.07.2016, 08:59

Rahela Velicu 1

08.07.2016, 21:12

Satisfyyourcravings 1

08.07.2016, 22:32

Super!

miki_a 1

09.07.2016, 11:04

O ador.....dar simpla, fara cartofi!

Rahela Velicu 1

09.07.2016, 13:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu perisoare de pui