Deaga mea nu te supara pe mine ca nu te laud cum face majoritatea celor care care ti-au citit reteta, dar eu sunt scorpion si cand am ceva de spus spun pentru ca, asa cum zice si zodia mea, am dreptate. Tu zici ca aici ai o ciorba cu carne de porc dar dupa ingrediente eu as zice ca ai o ciorba de cartofi cu carne de porc! Daca ai ciorba de carne de porc de ce pui 8 cartofi dar numai o amarata de ceapa? Uite ce e, nimeni nu se naste invatat, nici eu n-am stiut foarte multe lucruri in ale gatitului si am incercat la viata mea tot felul de retete si de combinatii dar acum am 59 de ani si toti nazurosii ca-mi vin la masa spun ca ciorba asa buna ca la mine n-au mancat niciodata. Draga, cand faci o ciorba de carne nu ai nevoie de toate radacinoasele alea, nu-ti trebuie decat ceapa(dar 2-3 mai maricele nu una singura caci ceapa da gust mancarii nu pastarnacul sau radacina de patrunjel), 1-2 morcovi(depinde cat de mari sunt), 1-2 ardei grasi, 1-2 cartofi(2 mai mici sau 1 mare), 2-3 rosii sau rosii in bulion(nu bulion sau pasta de tomate, astea sunt bune pentru mancarurile cu sos), o mana de fidea, o leg. de leustean si o cana de bors sau zeama de varza(nu mai mult pentru ca va fi prea acra si nu mai simti gustul ciorbei) si daca nu ai "greturi" poti pune si 1-2 lingurite(nu linguri) de vegeta dar asta numai daca vrei caci iese la fel de buna si fara(eu am incercat si cu si fara). Incearca odata sa faci ciorba asta si cum ti-am zis eu si sa-mi spui cum e! Succes!