Ciorba de pui a la grec (Avgolemono)

de RODIMUR in Ciorbe, 13 Iun 2018 | 5919 vizualizari

COMENTARII (31)

mirela0911 1

17.06.2018, 16:34

Si eu acresc ciorbele de pui cu lamaie, sunt tare bune!

RODIMUR 1

17.06.2018, 17:06

Mirela, eu umplu borș, dacă vreau să fac o ciorbă acrișoară, dar aceasta nu se face decât cu lămâie (avgolemono = ou-lămâie) și e tare bună...! Dar cum la voi nu se umple borș, e foarte bine să acrești cu lămâie, nu cu altceva...

Cristina MihaelaStefan 1

05.09.2018, 12:28

Mi-a iesit super imi place fff mult ciorba a la grec

RODIMUR 1

05.09.2018, 12:48

Multumesc frumos, Cristina! Si noua ne-a placut foarte mult...

mihaelar63 1

05.01.2019, 12:32

O ciorba deosebita . Ma bucur ca o ai in ,, bagajul culinar " din copilarie . Este interesant sa aflii reteta ce se prepara In aceste zone . Eu stiu reteta de la TV
Bravo , Rodica

RODIMUR 1

05.01.2019, 13:42

Îți mulțumesc frumos, Mihaela! Este o ciorbă foarte bună, specială, făcută ca la carte, după rețeta originală, dar la vremea când am postat-o, n-a prea fost băgată în seamă...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu varza rosie