Ciorbă de praz cu costiţă afumată

de portiadelumina in Ciorbe, 17 Dec 2013 | 7445 vizualizari

COMENTARII (50)

Bya Ralu 1

17.12.2013, 12:45

buna ciorbitavin la o portie

portiadelumina 1

17.12.2013, 12:47

Bianca, la asta nu, că-i dusă, dar oi mai posta ceva zilele astea, că iar am fost ameninţat cu banarea dacă nu gătesc.

MotanLaOale 1

17.12.2013, 12:50

buna buna

portiadelumina 1

17.12.2013, 12:51

Vladimir, a fost, ştii, e din aia despre care poţi spune că de scoală de pe boală.

babi5 1

17.12.2013, 12:56

Buna tare

Ela68 1

17.12.2013, 12:59

Ma speriasem, credeam ca e facuta acum , in post. Oricum, mie imi place cum arata.

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:00

Mulţumesc frumos, Babi!

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:01

Ela, nicidecum, că am mai fost odată pus la colţ pentru o varză cu carne în post. Mulţumesc!

delia64 1

17.12.2013, 13:26

Buna ciorbita asta !!!

anca_rm 1

17.12.2013, 13:26

buna trebuie sa fie

adry88 1

17.12.2013, 13:29

foarte buna ciorba

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:31

Mulţumesc, Delia!

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:31

Anca, e dusă de mult, dar da, a fost foarte bună! Mulţumesc!

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:31

Mulţumesc, Adriana!

diaconta 1

17.12.2013, 13:43

Mai Padre,adica ciorba cu costita postezi in post??? vaaai vaaai,ai noroc ca-i cam ocupata Gaby
Cred ca dupa asta urmeaza la desert painea aia cu zahar
Sa zic dara si despre reteta,tare apetisanta si bio pe deasupra,iar pozele's cam misto.
Sunt mandra de tine Padre

diaconta 1

17.12.2013, 13:44

Ela,da' de ce te-ai speriat?ca nu pune nime' nime' de=astea in post,asa-i???)))

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:46

Die, după ce mi-am luat trânta anul trecut, am specificat acum cu subiect şi predicat că asta-i dusă dinainte de post asta aşa, ca să nu ajung de râsul site-ului.
Mâine, dacă-mi îngăduie timpul mai postez ceva, de post de data asta, chit că n-o să fie omor mare pe aşa ceva, că deh, mai buni-s cârnaţii.
Mulţumesc frumos!

diaconta 1

17.12.2013, 14:04

Ba sa stii ca si la cele de post ne ingramadim)) e drept mai anemic asa fara carne

portiadelumina 1

17.12.2013, 14:05

No, apăi să postez mâine sau chiar diseară ceva, că poate-poate se vor găsi doi-trei care să aprecieze şi ce fac eu, ca un nebucătar declarat.

DIANA B 1

17.12.2013, 14:18

Place , ca-i de post

portiadelumina 1

17.12.2013, 14:20

Acră şi sănătoasă, Diana. Sincer, eu am mâncat-o rece cu mămăligă caldă. Mulţumesc!

deyutzky 1

17.12.2013, 14:26

portiadelumina 1

17.12.2013, 14:33

Mulţumesc, Andreea!

dantes 1

17.12.2013, 14:56

Buna si sanatoasa

portiadelumina 1

17.12.2013, 15:11

Aşa este Dantes, mulţumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz cu ciuperci