Ciorba de potroace din tacamuri de curcan

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 8 Feb 2010 | 8877 vizualizari

COMENTARII (16)

danygospodina 1

08.02.2010, 20:09

Dar pentru doi pofticiosi, care stau acum cu nasul in farfuria ta, mai ai?

danygospodina 1

08.02.2010, 20:09

madi_marin 1

08.02.2010, 20:48

Teo 1

08.02.2010, 21:48

te trezeste la viata!

rivka 1

08.02.2010, 23:10

da ce apetisant arata

Bucataras Medi 1

08.02.2010, 23:38

Multumesc tuturor de vizita si aprecieri............

ionela2682 1

09.02.2010, 11:25

dupa o noapte agitata merge la fix! bine mai arata!

Sylvia 1

09.02.2010, 11:32

Excelent arata si eu am facut un we

Bunica 1

10.02.2010, 15:00

Este una din cele mai des pregatite ciorbe in familia mea.

Bucataras Medi 1

12.02.2010, 18:18

Ionela,Sylvia,Bunica nu-i asa ca este o bunatate?
Multumesc de vizita!

Sylvia 1

13.02.2010, 12:18

Este excelenta, chiar mi-a fost dor de ea data viitoare cand o mai fac fac de curcan ca trebuie sa fie si mai gustoasa leusteaul e miunat, eu nu gasesc aici in Franta si imi aduc mereu din Romania si cu otet si uscat.

silvi0ara 1

13.02.2010, 23:00

O ciorba minunata.

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:23

si mie imi place aceasta ciorba silvioara..................buna,buna.

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:24

silvya si nici zeama de varza cred ca nu ai , nu-i asa?

adnas54 1

22.03.2010, 23:00

si eu ador ciorba asta...

Bucataras Medi 1

23.03.2010, 13:13

Adnas54 , eu sunt fan ciorba dar asta imi place in mod special............................pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei si dovlecei