Ciorba de potroace a la Radu Anton Roman

de Sylvia in Ciorbe, 13 Ian 2015 | 60304 vizualizari

COMENTARII (26)

Ela68 1

13.01.2015, 11:36

arata fantastic si chiar mi-ai facut pofta

kukibella 1

13.01.2015, 11:51

mihaelar63 1

13.01.2015, 11:55

Minunat Simt si aroma de leustean
Se dau reluari la TV la toate prostioarele . Saptamana trecuta ma gandeam ca imi este dor de putin Radu Anton Roman

Sylvia 1

13.01.2015, 11:57

Maaare maestru si om , nu stiu cand se va mai naste asa Om cu drag de bucate, de traditii, de oameni si locuri din tara nostra, am un Enorm respect pentru Radu Anton Roman, este inegalabil

Mutulica 1

13.01.2015, 11:58

Uite ma ca pe site-ul asta mai sunt si oameni care gatesc , nu doar unul ca mine care bate campii.

Mutulica 1

13.01.2015, 11:59

Sub masca glumelor se ascundea un mare timid.

Mutulica 1

13.01.2015, 11:59

Ma refer la Radu Anton Roman.

Sylvia 1

13.01.2015, 12:25

mereu o placere sa te vad Costele

MotanLaOale 1

13.01.2015, 12:43

buna buna

Lia_ 1

13.01.2015, 14:25

daca e cu zeama de varza si dreasa, este cea mai potroaca dintre potroace bravo!

Bunica 1

13.01.2015, 15:21

O ciorbă pe care o manânc cu plăcere!

mirela0911 1

13.01.2015, 15:26

Ce ciorba buna ai facut!

Merisor 1

13.01.2015, 17:07

Vai, cat de bine arata! Ador genul acesta de ciorba!

simona72 1

13.01.2015, 17:13

Am citit si eu cartea lui...ma face sa zambesc de fiecare data Super cirbita!

Constelatialeu 1

13.01.2015, 18:08

Tare buna si asa mult mi-a placut omul asta cu vorba lui blanda si ce pofta de mancare-mi facea,valeuuuuuuuuuuuuu muica...

Rocsi 1

14.01.2015, 10:10

Sidy 1

15.01.2015, 07:44

Altceva mai bun decat aceasta "zama", nu ai ce sa iti doresti ! E grozava....

Panacris 1

15.01.2015, 08:26

Super bună! Mare povestitor și gurmand a fost Radu Anton Roman Ciobița asta merge oricând

Sylvia 1

15.01.2015, 10:40

ma bucur ca va place sa o testati eu maine mai cumpar o gaina si fac din nou pe poste de antreu , fel principal , desert

Retete cu Margareta Cismasiu 1

15.01.2015, 17:56

e grozava

Teo 1

15.01.2015, 21:09

dDe cate ori n-am facut-o!niciodata nu ramane nimic din ea...!

Mihaela11_jo 1

15.01.2015, 22:11

Sylvia 1

18.01.2015, 13:34

Teo exact asa si la mine, oricata fac se mananca

Bya Ralu 1

20.01.2015, 21:06

ce buna trebuie sa fie

Rahela Velicu 1

10.04.2017, 00:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]