Ciorba de cartofi acrita cu bulion de corcoduse

de Adi in Ciorbe, 17 Sep 2018 | 6434 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

17.09.2018, 17:28

buna buna

vasimur 1

17.09.2018, 17:59

Merisor 1

17.09.2018, 18:08

Tare bună este!

RODIMUR 1

17.09.2018, 18:08

Bună, ciorbița de cartofi...! N-am acrit niciodată cu corcodușe, nu știu cum este, pentru că eu umplu și folosesc borș...!

Constelatialeu 1

17.09.2018, 18:30

O portie, sa fie rece si aduc eu ceapa, nu-ti cer....

Mutulica 1

17.09.2018, 18:48

Nu stiam ca se folosesc corcodusele pentru acrit si in alte regiuni in afara de Moldova.Aaaa , deci chiar se face bulion si e cu totul altceva decat in Moldova , banuiesc.

RODIMUR 1

17.09.2018, 18:53

Costel, după câte știam eu, în Moldova se acrește cu borș, în Oltenia cu corcodușe, iar în Ardeal cu măcriș, sau varză murată. Dacă greșesc, să mă corecteze cineva...(oricum, în Moldova nu se acrește niciodată cu corcodușe, ci cu borș)

Merisor 1

17.09.2018, 19:11

La noi nu prea se folosește borșul, doar zeama de varză și corcodușe, sau bulion de corcodușe, roșiile și mai nou, zeama de la murături.

Mutulica 1

17.09.2018, 19:12

Nasa mea de botez, care e din Focsani , acreste doar cu corcoduse .In rest nu ma contrazic pentru ca nu sunt specialist.

Merisor 1

17.09.2018, 19:12

Mutulica 1

17.09.2018, 19:13

Merisor , cred ca lafel face si nasa mea, dar eu nu am stiut.

Mutulica 1

17.09.2018, 19:14

Mersi pentru reteta!

Bucataras Diana 1

17.09.2018, 19:36

Adi 1

17.09.2018, 21:08

Va multumesc frumos!

Andra_Constantinescu 1

17.09.2018, 21:15

Ce ciorbă bună!

abetina 1

17.09.2018, 21:28

Ancutsa 1

17.09.2018, 21:33

Buna!

Rahela Velicu 1

17.09.2018, 21:38

Ce bine arata!

abstract01 1

17.09.2018, 23:56

Panacris 1

18.09.2018, 08:13

dantes 1

18.09.2018, 08:58

Buna!

mirela0911 1

18.09.2018, 09:13

Foarte buna trebuie sa fie!

Ksenya 1

18.09.2018, 10:25

buna tare reteta

mihaelar63 1

18.09.2018, 14:10

Ce faina prezentare !!!!

Adi 1

18.09.2018, 18:30

Va multumesc frumos, tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta la ceaun