Chisalita olteneasca

de epurasha2bb in Supe/Ciorbe, 22 Iul 2010 | 14791 vizualizari

COMENTARII (11)

epurasha2bb 1

22.07.2010, 22:05

e buna si rece si calda dar mie imi place cel mai mult rece!

ana 1

22.07.2010, 22:12

Imi place tare mult in mod special rece

nadina73 1

22.07.2010, 22:16

nu am incercat ,dar suna bine ...........de unde corcoduse in spania

Laly 1

22.07.2010, 23:16

Nici eu n-am incercat dar cred ca merita[bs

rivka 1

22.07.2010, 23:27

minunata, asta ar trebui pusa la reteta zilei...lux !

Julie 1

22.07.2010, 23:29

Si mie imi place mult! La noi se pun si prune si nu se pune faina.

onuta 1

23.07.2010, 00:41

gustos mai ales acum cu caldura asta.

Sidy 1

23.07.2010, 07:08

Hmmmmm ce buna este Si la noi se face din orice fel de prune si se mananca cu carnea fiarta din supa si cu piure de cartofi
Delicioasa

jolygina 1

23.07.2010, 09:33

buna ,imi aduce aminte de copilarie ne facea mamaia mea ,si imi placea cel mai mult rece dar la mine era ca un fel de desert ,nu se manca cu carne ca la sidy

epurasha2bb 1

23.07.2010, 10:22

multumesc fetelor, cred ca depinde de zona, la noi in oltenia asa se face sau cel putijn asa o facea mamaia mea.Noi o mancam ca ceva dulce exact ca pe un compot rece de exemplu.

Miha 1

23.07.2010, 12:00

N-am mai mancat corcoduse inca de cand eram copil.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai cu corcoduse