Chiftelute in foietaj

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 7250 vizualizari

COMENTARII (22)

nadina73 1

15.08.2010, 01:31

corina da tu nu ai somn la ora asta?

nadina73 1

15.08.2010, 01:32

mai ai ceva ?ce mai pui sa papam?

nadina73 1

15.08.2010, 01:32

super buna idei chiar imi place?

nadina73 1

15.08.2010, 01:35

corinuta se pare ca numai doua nu avem somn in rest liniste deplina se aud numai sforaiturii

Corinuta 1

15.08.2010, 01:39

Mersi Nadina draga...

Corinuta 1

15.08.2010, 01:40

Acum la mine in casa sunt 30 de grade........cred ca spre dimineata o sa reusesc sa adorm!

madi_marin 1

15.08.2010, 08:40

arata frumos, sunt aspectuoase....

mena29 1

15.08.2010, 08:55

ce dragute sunt

rivka 1

15.08.2010, 09:58

sunt foarte aspectuoase da!

Julie 1

15.08.2010, 10:43

Faorte frumoase si gustoase!

Corinuta 1

15.08.2010, 11:47

Multumesc Madi

Corinuta 1

15.08.2010, 11:47

Mena

Corinuta 1

15.08.2010, 11:48

Rivka, saru'mana

Corinuta 1

15.08.2010, 11:48

Julie, mersi

Rocsi 1

15.08.2010, 11:50

foarte frumos...

Bunica 1

15.08.2010, 11:58

Foarte interesanta idee ! Am venit cu cele cuvenite , A mai ramas ceva ?

Corinuta 1

15.08.2010, 12:08

Ooo da Bunica, am facut doua tavi pline!

Corinuta 1

15.08.2010, 12:09

Rocsi, multumesc!

Ina 1

15.08.2010, 12:37

Ce frumos!!

Bucataras Medi 1

16.08.2010, 23:33

Foarte , foarte frumos..................mult mai imi place cum arata................

Adinacarla 1

20.08.2010, 12:17

interesanta idee...trebuie sa incerc si eu

CarmenBlue 1

14.03.2013, 13:04

minunata reteta. chiar azi am sa incerc sa o fac o sa revin cu rezultatele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob