Cheesecake la Borcan cu Caviar de Fructe de Padure

de BakeUpArtist in Dulciuri, 27 Ian 2017 | 4086 vizualizari

COMENTARII (15)

Bunica 1

27.01.2017, 12:39

O minunăție!

Constelatialeu 1

27.01.2017, 12:43

Interesant ''caviarul'' asta, singur asta imi place celalalt nu-mi place...

dantes 1

27.01.2017, 12:49

super!

simona72 1

27.01.2017, 13:08

Frumoasa reteta! Citind ingredientele nu stiam ce faci cu sarea si uleiul noroc ca am vazut la tv cum se face...

katty 1

27.01.2017, 14:29

Chiar ma intrebam aseara ce or fi bobitele alea !

oanapl 1

27.01.2017, 14:54

Foarte interesanta reteta!

MotanLaOale 1

27.01.2017, 14:55

bun bun

CameliaR 1

27.01.2017, 17:53

Ce mult imi place!

kytz 1

27.01.2017, 17:57

Panacris 1

27.01.2017, 18:01

Interesată și incitantă rețetă Acum, ptr mine, ceva nou, e dozatorul de sos ? Poți să pui o poză, ca să-mi dau seama cum arată? Probabil că am și eu prin bucătărie dar n-am realizat Mulțumesc. În rest rețeta e superrr faină

Rocsi 1

27.01.2017, 19:24

Ce fain si cat de grozave sunt bilutele!

-Marius- 1

28.01.2017, 08:51

BakeUpArtist 1

28.01.2017, 11:28

Va multumesc frumos. Acesta este dozatorul de sos la care ma refeream, in genul acesta. Puteti folosi si ceva mic, precum o seringa. http://www.magazin.euroghidhoreca.ro/recipient-flacon-sosuri-200ml?search=recipient%20sosuri

Rahela Velicu 1

01.02.2017, 20:01

hmm, bun!

mihaelar63 1

14.02.2017, 08:01

Delicios si rapid de preparat . M-as incumeta si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Diplomat cu portocale - Reteta cu nr. 300