Chec cu portocale

de ExploraCuisine in Prajituri, 15 Mar 2011 | 5928 vizualizari

COMENTARII (20)

kamy 1

15.03.2011, 22:59

ca-s prima vreau o feliuta ca bn arata

mirela0911 1

15.03.2011, 23:08

cred ca are o aroma .......

marcela1979 1

15.03.2011, 23:47

vreau si eu o felie dar mai mare asa ca mine,dupa om alina

La Ancuta 1

16.03.2011, 00:25

ce bine arata

deyutzky 1

16.03.2011, 00:51

ExploraCuisine 1

16.03.2011, 00:57

Multumesc fetelor si ma bucur ca va place checul meu Marci hai sa-ti dau o felie!!!

Lau 1

16.03.2011, 08:15

bunnnn

divainbucatarie 1

16.03.2011, 09:15

RuxyRux 1

16.03.2011, 09:34

Imi plac portocalele mult...imi place checul

nina46 1

16.03.2011, 10:06

nu e clar daca portocala se pune intreaga, sau numai zeama, pulpa sau si coaja ????specifica !

RuxyRux 1

16.03.2011, 10:34

Este foarte clar ca portocala se pune intreaga tocmai de accea este specificat ca se spala foarte bine...altfel ce sens ar mai fi avut...se pune cu tot cu coaja la blender si se mixeaza...si se vad clar in fotografie bucatile de coaja de portocala...

RuxyRux 1

16.03.2011, 11:00

Off viata Gaby

elena1988 1

16.03.2011, 11:19

ce bine arata

elena1988 1

16.03.2011, 11:20

ruxy speli portocala foarte bine, ca dupa aceea sa o decojesti si sa arunci coaja

cristinne 1

16.03.2011, 11:28

vai cat de aromat cred ca e!!

ExploraCuisine 1

16.03.2011, 17:41

ca sa lamuresc problema checul acesta este facut cu portocala intreaga, deci spalata, taiata bucatele cu tot cu coaja, si data prin blender pana se face pasta, am crezut ca s-a subinteles, sorry nina...daca nu va place ideea de coaja, puteti renunta si sa puneti doar pulpa, doar ca aroma nu va mai fi asa frumoasa...anyway, eu asa am vrut de data aceasta

ExploraCuisine 1

16.03.2011, 17:44

Am modificat si reteta pentru ca sa nu existe nici o confuzie

LUK 1

16.03.2011, 22:41

sigur e bun

adry88 1

03.06.2011, 11:17

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec(guguluf) din albusuri, cu de toate