Castraveți murați - de vară

de portiadelumina in Muraturi, 14 Iun 2018 | 6046 vizualizari

COMENTARII (56)

MotanLaOale 1

14.06.2018, 13:28

buni tare

portiadelumina 1

14.06.2018, 13:31

Motănel, urmează ciorba despre care vorbeam sâmbătă, dar pentru aia, cum e firesc, trebuia să fac întâi castraveții, nu?

xana 1

14.06.2018, 13:36

Cei mai buni!

MotanLaOale 1

14.06.2018, 13:47

Am rabdare )

Mitinita 1

14.06.2018, 14:05

Astept si eu ciorba

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:06

Motănel, răbdare, dar fără tutun, clar?

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:06

Miti, sper să mă învrednicesc să o fac înainte de a mânca toți castraveții, că mă cred în stare. )

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:07

Alexandra, pe timp de vară, da, sunt minunați, trec ărin curte și mai iau câte unul, apoi altul, tot așa până-i dau gata pe toți.

Mitinita 1

14.06.2018, 14:45

La ciorba cu dovlecei si cartofi noi pun si smantana sau iaurt?

Ancutsa 1

14.06.2018, 14:46

Sunt foarte buni!

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:49

Miti, după gust. Dacă o vrei la gust ca pe cea grecească de castraveți, de altfel plină de iaurt, poți pune, dacă nu, nu. Și mai e o chestie, că stăm în regiuni geografice diferite. Dacă faci ciorbă dulce de cartofi ori dovlecel, poți pune iaurt, dar dacă ciorba e deja acrită, cum facem noi, cu corcodușe, borș ori altă acreală, atunci chiar e opțional, ca la ciorba de burtă. Eu aș pune, dar numai în porția mea, ca să împac și capra și varza.

Corinuta 1

14.06.2018, 14:51

Bunătate de castraveti! Eu încă nu am, dar cum s-or face în grădina îmi și pun la mutat!

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:51

Aaaa, și dacă vrei, cu gust grecesc, cum spuneam, poți pune și câteva măsline (fără sâmburi), de preferință kalamata, au un gust aparte.

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:52

Da, Ancuța, chiar sunt, au gustul copilăriei mele culinare.

Corinuta 1

14.06.2018, 14:52

Murat am vrut să zic) greu e sa scrii de pe telefon....sau mai bine zis îmbătrânim

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:54

Corina, eu nu scriu niciodată de pe telefon, motiv pentru care îmbătrânesc mai greu. )

Mitinita 1

14.06.2018, 15:04

Saru'mana de reteta. Am luat acum doua zile ingredientele, dar am vrut s-o fac fix asa cum ai descris-o Ar trebui sa te "fure" vreo emisiune culinara.

portiadelumina 1

14.06.2018, 15:06

La sfaturi mă pricep, la partea practică îmi iese tare gustoasă, la aspect sunt corigent, dar deh, nimeni nu-i perfect. ) Am s-o fac, să vedem ce-o ieși, în definitiv mă veți da afară de pe site.

Mitinita 1

14.06.2018, 15:15

Ajunge cum o descrii Cred ca toti care te-am ascultat vrem s-o facem

portiadelumina 1

14.06.2018, 15:17

Și am fost ponderat la vorbă, deh, încă-i post.

RODIMUR 1

14.06.2018, 15:44

Foarte bună, rețeta! Cred că și soțul meu va fi interesat de ea, deși mai avem din cei murați în toamnă, pentru că totdeauna și-a dorit să pună castraveți la murat, încă de când apar pe piață, pentru consum imediat...

Panacris 1

14.06.2018, 15:50

Pfff, acum n-am scăpare. S-a golit borcanul in care am tot făcut socata Acum le vine rândul castraveților Foarte buni!

portiadelumina 1

14.06.2018, 15:54

Rodica, noi i-am terminat și pe ăi din toamnă, dar ăștia au un gust aparte, iar aroma mărarului, care mie îmi place tare mult, îi dă și-un aer special. Bine, poate mi se pare mie, dar și așa, tot îmi plac enorm.

portiadelumina 1

14.06.2018, 15:54

Cristina, asta-i flaore la ureche pentru tine dacă eu, un nebucîtar, am reușit în 20 de minute.

kytz 1

14.06.2018, 16:13

Pffff....am golit deja 2 borcane de 5 kg...deci mai sunt și alții ! Bravo! Pozele sunt foarte frumoase...parcă ar fi făcute la mine în bucătărie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati in saramura (reteta Motan)