Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2013 | 9530 vizualizari
Rocsi 1
Foarte guatoase ambele variante
delia64 1
Satisfyyourcravings 1
Cât de bine arată!
portiadelumina 1
Foarte detaliată introducerea, cu date interesante, bune felurile prezentate, evident, mai uşor de făcut salata. Bravo Daciana
Miha 1
bun bunut
adnia 1
ce prezentare frumoasa! parca iti vine sa mananci din monitor!
Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1
Multumesc Victor, sunt flatata
Multumesc si tie Daria. Muuuuaaaah
Ma bucur ca va place . Se pare ca si preparatele simple, pot fi de efect
Geanina87 1
bun bun
MotanLaOale 1
Zamfira 1
place mult
Merisor 1
Super!
Multumesc
Bunica 1
Piperul Sichuan e si foarte aromat.
Angelina_Elena 1
bunatate de cartofi!:-bsd
Lau 1
gustos
Da, Bunica este mai aromat insa poate lumea nu prea il cunoaste si de asta am zis ca nu-i rau nici piperul alb pe carel stie toata lumea
ralu_ca 1
super bun!
oO_ acnA _Oo 1
diaconta 1
Ce fain si ai pus in vasutele alea
gaby_duceag 1
ce frumos arată!
Bya Ralu 1
delicios
marcela1979 1
parca as vrea si eu
Carla, cu mare placere
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:59
la 09:49
la 09:30
ieri la 10:07
pe 27.11 la 10:46
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
danytimo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!