Carpaccio

de elucubratiiculinare in Vita, 29 Aug 2012 | 9793 vizualizari

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

29.08.2012, 16:44

Lau 1

29.08.2012, 16:45

bun

Panacris 1

29.08.2012, 17:08

Fain!

MotanLaOale 1

29.08.2012, 17:34

Bya Ralu 1

29.08.2012, 17:34

delicios

Miha 1

29.08.2012, 18:23

Carne cruda zici? Neeee...

Laly 1

29.08.2012, 18:49

Cred ca este bun

Bunica 1

29.08.2012, 19:21

cristeena20 1

29.08.2012, 19:54

Chiar ca e bun!!! Si eu am avut retineri la icneput..si am zic ca nu voi manca niciodata carne cruda..dar vorba aia..never say never...E ff bun dar trebuie multa atentie la calitatea carnii. Eu am mancat de vreo 3 ori si a fost merue excelenta. Apropo d ecarne cruda in Belgia e ff apreciata biftec tartar (sau american)-carne tocata cruda pe car eo prepari in farfurie cu un galbenus, condimente..etc..A incercat cineva???

mamaieelena 1

29.08.2012, 20:28

f bun

Sim0na 1

29.08.2012, 20:46

Rocsi 1

29.08.2012, 21:26

Ce fain arata muschiul ala!!!

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:15

cristeena20 eu am incercat si biftecul tartar si e bestial
Varianta păpată în Belgia mi-a plăcut mult, pe aici prin România încă nu am găsit un restaurant care să-l recomand
Mă mai documentez și încerc să-l fac și acasa

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:16

miha poți încerca cu prosciutto crudo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]