Cannelloni cu branza si sos de vanilie

de AnyCostescu in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 13709 vizualizari

COMENTARII (28)

diaconta 1

05.11.2013, 16:20

demult vroiam sa incerc si eu reteta

Corinuta 1

05.11.2013, 16:25

Deci cand mai faci sa-mi zici ca vin la masa!

AnyCostescu 1

05.11.2013, 16:29

dragele mele multumesc

AnyCostescu 1

05.11.2013, 16:29

corina cand fac te chem..dar daca nu viii auleu ce iti fac

mihaelar63 1

05.11.2013, 16:32

Si daca zici ca-mi dai cremesul acela , accept

laura_n 1

05.11.2013, 16:33

Any yuuum

simona72 1

05.11.2013, 16:34

Ioii ce bun tre sa fi fost!!!

AnyCostescu 1

05.11.2013, 16:36

dragele mele

Merisor 1

05.11.2013, 16:51

Bun, bun!

Bunica 1

05.11.2013, 16:59

Wow,ce bune!

AnyCostescu 1

05.11.2013, 17:09

Multumesc

- Andreea - 1

05.11.2013, 17:26

As lua si eu o portie...

AnyCostescu 1

05.11.2013, 17:53

andreea te astept

Lia_ 1

05.11.2013, 18:25

le evit dar imi plac mult pastele

rena 1

05.11.2013, 19:01

ce ideie buna eu le faceam numai cu carne tocata

MotanLaOale 1

05.11.2013, 19:05

AnyCostescu 1

05.11.2013, 19:24

multumesc

Anett 1

05.11.2013, 20:58

suuuper!

Rocsi 1

05.11.2013, 21:07

Mmm ce mi-ar placea sa degust din ei

Angelina_Elena 1

05.11.2013, 21:07

Cu siguranta au fost dementiali!

Teo 1

05.11.2013, 21:44

Cat imi place!

RuxyRux 1

05.11.2013, 22:44

Mmmm...bun de tot!

AnyCostescu 1

05.11.2013, 22:47

Mersi dragelor

_Alina_ 1

06.11.2013, 08:08

Bun, bun!

Cris2711 1

06.11.2013, 09:52

wow,ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura