Caltaboş ( Gâlbaş )

de Ina in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2013 | 17686 vizualizari

COMENTARII (36)

Rocsi 1

15.12.2013, 12:40

Uite la ea cu ce manichiura gateste ..Bun mai este caltabosul

Panacris 1

15.12.2013, 17:03

M-ai convins Anul ăsta o să probăm și noi

gaby_gabytza 1

15.12.2013, 17:58

mamaieelena 1

15.12.2013, 19:20

ma si daca la sfarsit aruncai si vre-o 2-3 covrigi din cei tari ca sa se umfle bine cu zeama de la caltabos atunci gustul e desavarsit pentru mine,super a iesit dar nu cumva l-ai facut cam devreme?? sau porcul e deja transat?

madalinanicoleta 1

15.12.2013, 20:06

Ina 1

15.12.2013, 20:24

Mamaie, asta-i ala de anul trecut ))
Ma batea gandul sa-l postez prin iulie...

Ina 1

15.12.2013, 20:26

Simona, noua ne place foarte mult, mai ales lui Costel

Ina 1

15.12.2013, 20:27

Cris, ideal este sa-l fierbi in cuptor, sa se rumeneasca usor deasupra

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 23:21

Rahela Velicu 1

21.12.2020, 09:49

katty 1

21.12.2020, 21:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui in vas roman