Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2015 | 5299 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

23.06.2015, 21:47

Și scapi de toate resturile făcând bunătăți.-bd

-Licurici- 1

23.06.2015, 21:49

sunt geniale! arata minunat!

simona72 1

23.06.2015, 21:49

Nu stiu de nici o provocare, dar imi place ce ai facut!

Bya Ralu 1

23.06.2015, 22:00

Ce bune sunt

MotanLaOale 1

23.06.2015, 22:03

bune bune

Gicuta 1

23.06.2015, 22:07

ce bine arata!

Catalina L 1

23.06.2015, 22:09

original

mirela0911 1

24.06.2015, 06:46

Frumoase și bune!

Raluca57 1

24.06.2015, 07:30

Ce tentație!!!! Ce fel de conserva de carne?

Panacris 1

24.06.2015, 08:15

Bunica, cam da.

Panacris 1

24.06.2015, 08:15

Licuri

Panacris 1

24.06.2015, 08:16

Simona, o provocare pe blog-ul lui Merisor

Panacris 1

24.06.2015, 08:16

Bya

Panacris 1

24.06.2015, 08:16

Motan

Panacris 1

24.06.2015, 08:17

Gicuta

Panacris 1

24.06.2015, 08:17

Catalina

Panacris 1

24.06.2015, 08:17

Mirela

Panacris 1

24.06.2015, 08:19

Raluca Consevra de carne de vită, de la Ardealul. Dar poti folosi orice marcă Nu e prea sănătos cu conserve, dar mai facem și compromisuri câteodată Rețeta lui Merișor e cu carne tocată http://www.bucataras.ro/retete/briose-aperitiv-cu-carne-tocata-si-cuscus-70113.html

poa 1

24.06.2015, 08:56

Gherca Daniela 1

24.06.2015, 10:29

foarte bune!

mihaelar63 1

24.06.2015, 22:20

Bune de tot

- Andreea - 1

27.06.2015, 10:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fenicul la cuptor