Brioche cu crema de patiserie

de Lau in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 3454 vizualizari

COMENTARII (25)

Cris2711 1

14.05.2015, 17:02

Ioi tu Lau ,de cand tot vreau sa iti zic:ma uimesti cu retetele tale:-

Cris2711 1

14.05.2015, 17:02

Constelatialeu 1

14.05.2015, 17:06

Ce bine arata !

simona72 1

14.05.2015, 17:11

E mortales!!

Andra_Constantinescu 1

14.05.2015, 17:20

Arata bine!

Catalina L 1

14.05.2015, 17:32

foarte bun- foarte apreciat aici in Franta
se cheama- Chinois

Le chinois est une viennoiserie constituée d'une brioche fourrée de crème pâtissière

Catalina L 1

14.05.2015, 17:40

Originara din Germania se numeste Schneckenkuchen ceea ce inseamna Prajitura in melc. Primul importator nu vorbea o boaba de germana si ii era imposibil sa pronunte numele patiseriei, atunci cand producatorii o aduceau el raspundea ca " asta e chineza pentru mine" si de aici i-a ramas numele de Chinez- hi hi interesant

Rita Ilies 1

14.05.2015, 18:06

Ce bunnnn!

Lau 1

14.05.2015, 18:13

multumesc

Lau 1

14.05.2015, 18:13

Cris multumesc mult incerc si eu sa evoluez

Cris2711 1

14.05.2015, 18:35

reisnaor_2006 1

14.05.2015, 18:52

bunnnnnnnnnnnnnn

diaconta 1

14.05.2015, 19:08

Minunate

MotanLaOale 1

14.05.2015, 19:46

bune bune

Lau 1

14.05.2015, 20:15

multumesc

Rocsi 1

14.05.2015, 20:36

Cat de mult ma incanta, de bune sunt!

Panacris 1

14.05.2015, 21:06

Lau 1

15.05.2015, 06:48

anca_rm 1

15.05.2015, 07:22

ce frumos este

Gicuta 1

15.05.2015, 08:02

dantes 1

15.05.2015, 12:45

Delicioase!

Lau 1

15.05.2015, 13:04

tarasmariana 1

15.05.2015, 22:41

Lau 1

16.05.2015, 07:34

Bya Ralu 1

13.12.2015, 14:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu lamaie si coacaze