Bors de fasole

de ianculubita in Mancaruri de post, 27 Mar 2011 | 10123 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

27.03.2011, 18:41

Ce-mi place!!!
Si ft. interesant modul in care o prepari

ianculubita 1

27.03.2011, 18:46

Da,daca-l vei incerca,nu vei regreta;na,ca am facut si o poezie

ianculubita 1

27.03.2011, 19:10

Nu stiu exact la ce te referi,dar majoritatea retetelor,la modul de preparare,o pomenesc pe mama;cand era vorba de fasole-mi spunea sa nu o scurg decat atunci cand fasolea rade,adica se crapa;pentru ca toata rautatea in interior este.

gaby_duceag 1

27.03.2011, 19:12

Ma refer exact la ce ai punctat tu, ca fierbi bine apoi schimbi apa dupa ce pocneste. Eu o schimb doar la inceput; o sa fac si eu ca tine

Rocsi 1

27.03.2011, 19:39

ador borsul de fasole

madi_marin 1

27.03.2011, 19:58

ooo.....nebunie..... mai ales cu o ceapa verde alaturi.....

Lau 1

27.03.2011, 19:59

bunaaaa

nadina73 1

27.03.2011, 23:10

LUK 1

27.03.2011, 23:34

bunaaaa

mamaieelena 1

28.03.2011, 07:25

delicioasa

RuxyRux 1

28.03.2011, 07:49

Eu schimb de 5 ori apa la fasole si numai dupa aceea o pot manca...este de apreciat ideea mai ales daca e de la mama arata grozav si mi-ai facut o pofta teribilaaaa

MotanLaOale 1

28.03.2011, 09:00

elena1988 1

28.03.2011, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancare de orez cu legume